Patarimai

Covid19 ir dulkių siurbimas: kaip apsisaugoti nuo viruso

Apie Covid19 virusą rašoma visame pasaulyje ir ne veltui – tai sunki liga, kuri gali būti mirtina. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime, kaip dulkių valymas gali padėti apsisaugoti nuo viruso. Reguliarus dulkių siurbimas padeda iš oro pašalinti dulkes ir kitas daleles, o tai gali padėti sumažinti riziką užsikrėsti Covid19 virusu.

Be dulkių siurblio valymo, yra ir kitų dalykų, kuriuos galite padaryti, kad apsisaugotumėte nuo viruso. Būtinai reguliariai plaukite rankas ir venkite liesti veidą. Jei turite liesti veidą, būtinai pirmiausia kruopščiai nusiplaukite rankas. Taip pat turėtumėte vengti artimo kontakto su sergančiais žmonėmis. Jei susirgote, būtinai likite namuose ir laikykitės atokiau nuo kitų žmonių, kad išvengtumėte viruso plitimo.

Laikydamiesi šių paprastų patarimų, galite sumažinti riziką užsikrėsti Covid19. Reguliariai siurbkite ir dažnai plaukite rankas, kad apsaugotumėte save ir kitus nuo viruso. Išlikite saugūs!

Dulkių siurbliai yra svarbi kovos su Covid19 priemonė. Dulkių siurbliai iš oro pašalina dulkes ir kitas daleles, o tai gali padėti sumažinti riziką užsikrėsti šiuo virusu. Kad apsisaugotumėte nuo Covid19, būtinai reguliariai siurbkite ir dažnai plaukite rankas. Išlikite saugūs!

Kad apsisaugotumėte nuo Covid19, siurbdami turėtumėte nepamiršti kelių dalykų. Pirma, visada plaukite rankas prieš ir po dulkių siurbimo. Antra, siurbdami venkite liesti veidą. Trečia, jei susirgote, būtinai likite namie ir nesiartinkite prie kitų, kad išvengtumėte viruso plitimo. Laikydamiesi šių paprastų patarimų, galite sumažinti Covid19 užsikrėtimo riziką.